Palvelumme

Kaivoporaus on erikoistunut porakaivojen tekemiseen.

Lämpökaivot

Lämpökaivojen tekemiseen tarvitaan erikoistunut porausurakoitsija. Normaali poraustyö kestää tavallisimmin vain pari-kolme päivää ja toimenpide ei aiheuta talon omistajalle mitään ongelmia. Kaivo ja putket ovat peitettyinä maan alla ja ne ovat näkymättömissä asennuksen jälkeen. Lämpökaivo on betonirenkaan sisällä, jolloin sitä voidaan huoltaa myöhemmin. Lämpökaivolla edullista, mukavaa ja helppoa lämpöä!

Vesikaivot

Porakaivo tuottaa puhdasta ja raikasta vettä ympäri vuoden. Erityisesti haja-asutusalueella ja maatiloilla oma porakaivo on taloudellinen hankinta. Oikein valmistettu porakaivo on myös tehokkaasti eristetty ja näin turvassa valuvilta pintavesiltä sekä pieneläimiltä. Nykyaikaisella porauskalustolla työ sujuu nopeasti ja siististi.

Ammattimiehen suorittamana ja oikeanlaista kalustoa käyttäen on vesikaivon poraaminen tehokas toimenpide. Työnjälki on siistiä ja porakaivo valmistuu nopeasti.

Pääasiallisesti porakaivovesi on hyvätasoista ja juomavedeksi kelpaavaa, mutta sen laatu on kuitenkin hyvä selvittää ennen käytön aloittamista.

Vesikaivon pesu

Vesikaivot tulisi puhdistaa säännöllisesti. vesikaivot pestään ilma- tai vesipaineella. Tämän lisäksi tarkastan porakaivon pumpun kunnon ja liittimet. Painehalkaisu tehdään tarvittaessa kaivoon, johon ei poraamalla saada tarvittavaa vedentuottoa. Toimenpide tehdään erillisellä vesipaineautolla.

Porapaalutus

Porapaalutus tehdään yleensä pehmeään, kantamattomaan maahan. Paalutuksella haetaan yleisesti rakennuksen pohjan kantavuutta. Porapaalutus on hyvä vaihtoehto lyöntipaalutukselle. Porapaalutus tehdään kiinteään kallioon.

Porauskonsultointi

Vaikeiden ja haastavien tapausten yhteydessä voi Kaivoporaus tarjota myös porauskonsultointia. Asiantuntevan opastuksen avulla ongelmat ratkeavat ja työ sujuu sulavammin.

Nurmelankuja 20, 41940 Vesanka

040 1633 803

konsta@kaivoporaus.fi